Aanmelden voor LHBTIQ+ bijeenkomsten bijeenkomst 14 december

Stappen

Aanmelden

Stadsdeel Nieuw-West organiseert tot het einde van 2023 maandelijks een bijeenkomst voor LHBTIQ+ bewoners. Met dit formulier meldt u zich aan voor de bijeenkomst op donderdag 14 december. We sluiten de Pink Gatherings af met een eindejaarsdiner met muziek, ontmoeting en een ‘touch of drag’. U bent van harte welkom van 18.00 tot 22.00 uur. Om 18.30 uur start het diner en dit eindigt om 20.30 uur.

Aanmelden eindejaarsdiner op 14 december van 18.00 tot 22.00 uur

Het diner bestaat uit vegetarische gerechten en vleesgerechten (halal). Eventuele andere dieetwensen kunt u in het opmerkingenveld vermelden.

In welke taal wilt u na uw aanmelding informatie van ons ontvangen?
Wilt u op de hoogte blijven van alle LHBTIQ+ bijeenkomsten in Nieuw-West?

Voor het aanmelden voor de LHBTIQ+ bijeenkomst vragen wij u toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens hebben wij nodig om u zo goed mogelijk te kunnen laten deelnemen. Als u niet wilt dat wij deze gegevens gebruiken of u ons geen toestemming hiervoor wilt geven hoeft u deze gegevens niet in te vullen. Door uw gegevens hierboven in te vullen geeft u ons toestemming om uw gegevens te gebruiken voor alleen en specifiek dit doel. Mocht u uw toestemming op een later moment willen intrekken dan kan dit. Mail dan naar r.van.der.borden@amsterdam.nl.